با عرض سلام مجدد مدتی است که درباره نحوه عملکردی که اشخاص با عنوان مدیران بلوک و مجتمع در مجموعه مجتمع مهر پردیس خصوصا مجتمع چناران یکم که در نوع خود بدلیل مدیریت نادرست افرادی که با همکاری چندین نفر در نوع خودشان بعنوان مدیریت و روشی که عملکرد آنها را نشان میدهد درنوع خود نمونه هستند را میخواستم مطرح کنم ، البته پیش ازهر مطلبی که بیان کنم لازم است این نکته را یادآوری کنم هریک از این افراد میتوانند براساس قوانین و حقوق قانونی خود چنانچه احساس کرد برخلاف اختیارات و قانون بنده درمورد آنها مطلبی منتشر کرده ام از طریق مراجع قانونی اقذامات لازم را انجام دهند بنده در برابر قانون مطیع کامل هستم و جوایگوی تمام مطالب مطرح شده از سوی خودم هستم و خواهم بود بنابراین بدون هیچ اخطاری میتوانند مستقیما به مراجع قانونی مراجعه نموده و طرح ادعای خود را کتبا در دادگاه مطرح نمایند ولی بنده کاملا اینجا دراین مورد به دوستان اطمینان میدهم تمام آنچه مطرح میکنم بصورت قانونی و بر اساس مدارک وشواهد موجود و بر اساس حق قانونی. خودم و سایت مطرح میکنم و هیچ تخلفی دراین موارد اینجا صورت نمیگیرد . در ادامه این بحث میخواهم دوستان خواننده مطلب را به این موضوع توجه ایشان را جلب کنم که اگر در جریان اتفاقاتی که پیش آمد و اینها که مدیریت را در دست داشتند و پس از طرح ادعای من دچار ناراحتی شدند و مدیذ مجتمع را برکنار نموده و با اینکه ابتدا به بنده رای دادند و علیرغم اینکه شخصا اصرار داشتم مرا برای چنین کاری انتخاب نکنند اگر نمیتوانند حمایت کننددو طبقرقول خودشان تا انتهای کار همراهی نمایند ولیرمسایلی پیش آمد که در پستی جداگانه توضیح کاملی درموردش میدهم ، پس از چند روز مجدد اقدام به برگزاری جلسه ای کردند ولی با هماهنگی افرادی که مورد اتهام از سوی بنده قرار داشتند و همکاران قبلی مدیر مجتمع بودند و بنده که اعلام کردم باید جوابگوی مبالغی باشند که در طول دوسال و نیم از بلوک ها دریافتدشده تا نگهبانی ساخته شود اما ایشان هیچ اقدامی در این ارتباط انجام نداده بودند و برعکس وقتی مشاهده کردند موضوع اینگونه دارد پیش میرود آمدند و مجدد جلسه ای با هماهنگی قبلی برگذار کردند که در آنزمان من بدلابلی نمیخواستم درگیر شوم و از جلسه مورد نظر خارج شدم ولی در نهایت نمیتوانستم سکوت کنم و اجازه دهم این اشخاص به تخلفات خود ادامه دهند هرچند ساکنین بلوک ها بقدری. ساده هستند از اینکه علنی. حق ایشان پایمال میشد بواسطه اینکه با آنها خنده خنده و با گفته های خوشایند آنها گفتگو میشد توسط این چند واحد ، متوجه عمق موضوع نمیشدند و انزمان اجازه دادن با سکوت خود تا ابن ها بتوانند هرچه میخواهند انجام دهند بنابرابن من طبق قانون برای حق خودم اقذدام کردم و سکوت نمیکنم زیرا متوجه شدم ایشان خط و نشان کشیدند که مرا نمیگذارند زندگی کنم و از آنجاکه من تا امروز هیچ وقت نگذاشتم کسی با زور حق مرا پایمال نماید اینبتر نیز چنین خواهم کرد و دربرابر همه این افراد که از هیچ اقدامی فروگذار نمیکنند ایستاده ام و خاهید دید که چگونه میشود در نهایت و بنده با روشی که خودم همواره زندگی کرده ام با این ها مانند خودشان برخورد میکنم و در نهایت آنها خواهند دید وقتی من تا این اندازه پای مسایل ایستادگی میکنم اطمینان دارم یا میتوانم یا هرچه دارم را پای این موضوع ازدست میدهم . و دیگر هیچ وقت حرفی نمیزنم اما امیدوارم پس از این موضوع کسانی کهدر جریان این وقایع هستند از ابتدا یادبگیرند دیگر سکوت نکنند تا من مجبور نشوماین همه برنامهریزی کنم تا کاری ساده را که میشضد همان زمان جلویش گرفنع شود را انجام دهیم. ابن کار را فقط به ابن دلیل میکنم تا بفهمند هیچ زمان در برابر ناحق وطالم نباید تسلیم شوند .
پردیس شهری مدرن و یک بهشت خوش آب و هوا، که برای ست مردم پایتخت ایجاد گردیده است بنده ,مجتمع ,مطرح ,میکنم ,موضوع ,قانونی ,مطرح میکنم ,انجام دهند ,مراجع قانونی ,مجتمع چناران منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دیوانه ای زیر نور ماه مقالات سئو وبسایت علی چرمساز چرت و پرت دستمال توالت خرید و قیمت لپ تاپ و انواع لوازم دیجیتالی