در مدتی که یکی از مجتمع های مسی را که جهت انتخاب یک واحد در نظر گرفتیم و سپس از طریق یکی از صدها بنگاه مسکن در یکی از میادین اصلی پردیس بودبرای عقد قرارداد و یک واحد مسی انتخاب کردیم که متاسفانه به دلیل شناخت کافی نداشتن از وضعیت موجود و بر اساس تجربه ای که از بنگاه های املاک در شهرک غرب تهران داشتیم که سالیان سال آنجا ساکن بودیم ، بدون اطلاع از آنکه اینجا بعضی از بنگاه های مسکن از همین نداشتن شناخت مراجعین سواستفادهدکرده و موجب بدبختی بسیاری از مردمی که برای یا به این شهر مراجعه میکردن سواستفاده دمیکردن که من هم یکی از آنها ، در نهایت داستانی پیش آمد که در وقت خودش برای اطلاع مردم و جلوگیری از سودجویی افرادی که با فروختن زمین های خود که زمانی هیچ ارزش و بهایی نداشت و به مدد انتخاب این منطقه برای ساخت شهر نمونه پردیس ، صاحب مقداری پول شده و اکثرا وارد کار و کسب. بنگاه املاک شده بودند و این روال بصورتی شده بود که نوجوانان بومی منطقه نیز هریک در برنامه آینده خود داشتن آماده میشدن تا مانند برادران بزرگتر خود این کار را که در اثر نبود قانون و کنترل و بازرسی مسئولان کشور و عدم برخورد قوه قضائیه با این تخلفات قانونی ، صاحب اموالی شده بودند که هرکسی دیگر با مشاهده درآمد اینها فورا بفکر همین نوع و روش کاری و دراصل ی از مردم بی اطلاع که برای ملک و زمین به این منطقه مراجعه میکردند میافتادن .
من بعد از اینکه با خیلی از مشکلات و گرفتاری هایی که در یک واحد با آن روبرو شدم ، توانستم با سختی یک واحدی را از کسی که ثبت نامکرده بود بقیمت بالاتر از ارزش واقعی اش بخرم و اساس کشی کنم و مستقر شوم ، البته پس از تکمیل واحد مربوطه ، زیرا بصورت خام بمن فروخته شده بود .
و زمانی که مستقر شدم و اطلاعات کم و بیش بدست میاوردم که میفهمیدم چقدر در این مجتمع ها تخلف صورت میگیرد وهرکسی بدنبال این هست تا بتواند از این سفره که پهن شده بود تا مردم دارای خانه شوند ، آنها هم چندین خانه از کنار این خانه ها بدست بیاورند ، بطور نمونه یکی از کارمندان شرکت عمران مسکن مهر پردیس که یک خانم بود بنام خانم «ف » که ابتدا باعنوان مالک خانه آمده بود بنگاه و زمانی که متوجه شدم مالک شخصی دیگر هست واینها از طریق یک بنگاه دیگر درحال آپارتمان مربوطه بمن هستند که تا اینجا دوتا بنگاه باهم همراه کارمند مربوطه دست ب ملک موردنظر زده بودند .
سپس بعد از فهمیدم باید حتی پکیج راهم خودم بخرم تا بمن کلید بدهند که چند میلیون تومن دیگر هم پرداختم و پکیج را م و کسی هم که کارگر شرکت بود و مسئول این مجتمع ها بود تا تحویل ار بدهد جدا از پولی که گرفت و برای کلید هم پول گرفت و خانه را اجازه دادن من وسایل بیاورم .
بعد ها فهمیدم این شخص همراه با یک مهندس که هنوز هم در یکی از مجتمع های مقابل حضور دارند از امکانات شرکت عمران استفاده میکنند و با زدوبند کردن و غیره کلی پول به جیب میزنند از جمله اینکه وسایل خود شرکت راهم که دراختیار دارند بعنوان های مخنلفی. پول به جیب میزنند و سایل میند که همچنان این کارها ادامه دارد ولی میدانم با گفتن و اطلاع دادن به شرکت هیچ کاری صورت نمیگیرد زیرا اینها تا خود شرکت دست دارند و دراین مدت که فهمیدن من اطلاع پیذا کرده ام از کارهای اینها خیلی مسایل پیش آمده ازجمله دست کاری سیستم ترمز ماشین من که تا بحال دوبار این اتفاق افتاده و همدستان آنها همین حالا هم در داخل مجتمع وبلوکی که من ساکن هستم نیز میباشند
پردیس شهری مدرن و یک بهشت خوش آب و هوا، که برای ست مردم پایتخت ایجاد گردیده است شرکت ,بنگاه ,خانه ,مجتمع ,اطلاع ,واحد ,شرکت عمران ,برای منبع
پردیس شهری مدرن و یک بهشت خوش آب و هوا، که برای ست مردم پایتخت ایجاد گردیده است شرکت ,بنگاه ,خانه ,مجتمع ,اطلاع ,واحد ,شرکت عمران ,برای منبع
درباره این سایت